Aanbieding!

Schuifdeur Slot Zwarte Poedercoat

(1 klantbeoordeling)

24,95 14,95

Klein maar fijn! Het Barndeur.nl schuifdeurslot voor plekken waar privacy gewenst is.

Beschrijving

Een schuifdeur heeft in tegenstelling tot een reguliere deur geen normaal slot. Vaak is dat ook niet nodig, met name binnen in een woning worden deuren vaak niet voorzien van een slot. Maar in sommige gevallen kan een simpel schuifdeur slot een stukje gewenste privacy bieden. Bijvoorbeeld van de slaapkamer naar de badkamer, of op kantoor in een vergaderruimte. Dan bevestig je heel eenvoudig een schuifdeur slot.

Schuifdeur slot biedt meer privacy

Je kunt schuifdeuren zowel binnen als buiten bevestigen, een schuifdeur straalt een bepaalde openheid uit. De ruimte is afgesloten maar toch ook weer niet helemaal. Toch heb je wel eens behoefte aan een klein stukje privacy. Een schuifdeur slot kan meer zijn dan een haakje, maar hoeft meestal ook geen zwaar slot te zijn. Dit is geen oplossing om de staatsgeheimen veilig te stellen. Het is wel een praktische manier om bijvoorbeeld de voorraadkamer op een nette wijze van de klanten in een horeca gelegenheid te scheiden.

Schuifdeur slot zwart

Het schuifdeur slot in de zwarte uitvoering past perfect bij het donkere schuifdeursysteem. Bevestigen is zeer eenvoudig, het slot valt niet op maar geeft juist een leuk accent aan de schuifdeur. Het slot is eventueel ook eenvoudig met een kaart van de andere zijde te openen, en je hebt geen sleutel nodig. Daarmee is het een praktische en veilige oplossing.

Kies voor een stukje extra privacy in jouw badkamer, spreekkamer of opbergruimte en monteer een eenvoudig schuifdeur slot, vervaardigd uit dezelfde kwaliteit staal als het schuifdeursysteem, in dezelfde donkere kleur met poedercoating voor een soepele werking.

1 beoordeling voor Schuifdeur Slot Zwarte Poedercoat

  1. Anouk

    Mooi!

Een beoordeling toevoegen