Aanbieding!

Schuifdeurslot RVS

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

24,95 14,95

Ons Barndeur.nl slot voor schuifdeuren is ontworpen voor binnentoepassingen waar privacy gewenst is. Vooral geschikt voor slaapkamers of badkamers, in geval van nood kan het slot van de buitenkant met een pasje ontgrendeld worden. Het slot wordt gemonteerd op de deur of de deurpost.

Geborsteld RVS

Op voorraad

Beschrijving

Een veel gestelde vraag bij de aanschaf van een schuifdeur is de mogelijkheid voor het sluiten van de deur. In veel ruimtes is het niet nodig om een slot op de deur te plaatsen, maar soms heb je behoefte aan iets meer privacy. Dan is dit schuifdeurslot de ideale oplossing.

Situaties voor een schuifdeurslot

In de volgende situaties en locaties kan een slot op een schuifdeur van pas komen:

  • Bij een schuifdeur voor een badkamer die grenst aan een andere ruimte
  • In een horeca gelegenheid voor ruimtes waar gasten niet gewenst zijn
  • In kantoren waar behoefte is aan een stukje privacy
  • Buitenshuis bij een schuur of tuinhuis die je graag wilt afsluiten

Wel gesloten, toch veilig

Dit schuifdeurslot is te openen en sluiten aan één zijde met een simpele beweging. Mocht het nodig zijn om de schuifdeur van de andere kant te openen is dat mogelijk met een pasje. Het is daarmee geen slot om spullen permanent achter slot en grendel te verbergen, het is gewoonweg een praktische manier om een ruimte af te sluiten. Het slot is aan de binnenkant en aan de buitenkant te bevestigen.

RVS staal

Dit schuifdeurslot wordt uit dezelfde kwaliteit RVS staal vervaardigd als ons RVS staal schuifdeurbeslag. Dit staal is zeer duurzaam en sterk zonder oneffenheden en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het mechanische slot werkt soepel en kan worden geopend en gesloten met een simpele beweging. Het slot wordt aan de zijkant van de schuifdeur aangebracht.

Als je behoefte hebt aan een klein stukje privacy, of je wilt gewoon duidelijk een afbakening maken voor gasten, bezoekers of klanten is dit schuifdeurslot een elegante oplossing, geheel in lijn met onze prachtige schuifdeuren.

1 beoordeling voor Schuifdeurslot RVS

  1. Waardering 5 uit 5

    Belen

    Handig!

Een beoordeling toevoegen