Schuifdeur systeem Robuust Top

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

179,00

Selecteer de gewenste lengte van de rail *

Softclose systeem *
Met een Softclose systeem sluit de schuifdeur de laatste 10cm langzaam

Handgreep voorkant *
Selecteer een hangreep voor de voorkant van je Barndeur

Handgreep Achterkant *
Selecteer een komgreep voor de achterkant van je Barndeur

Wilt u een 2e deur aan 1 rail hangen? Dat kan met ons 2e schuifdeur pakket!

Beschrijving

Bij een schuifdeursysteem moet er een goede balans zijn tussen kwaliteit en design. Het Robuust Top schuifdeurbeslag van Barndeur.nl laat zien hoe vorm en functie bij elkaar komen met stevige stalen rollers die in elk interieur op zijn plaats zijn. De stoere rollers dienen niet alleen ter decoratie, het stevige staal van dit schuifdeurbeslag maakt het Robuust Top schuifdeursysteem tot een voortreffelijk stukje praktisch design.

Dit Robuust Top schuifdeursysteem is anders dan normaal, de beugels worden namelijk aan de bovenzijde van de barndeur bevestigd. Dat is ideaal voor dikke, massief houten panelen die niet bevestigd kunnen worden met een standaard schuifdeurbeslag. De beugels van dit Robuust Top schuifdeurbeslag wordt met stevige schroeven bevestigd aan een dikkere schuifdeur naar keuze. Het systeem kan een maximaal gewicht van maar liefst 125 KG dragen, deze zware deur zal probleemloos openen en sluiten met slechts een lichte aanraking.

Net zoals andere schuifdeursystemen wordt ook dit Robuust Top beschuifdeurbeslag compleet geleverd met alle onderdelen die je nodig hebt om zelf een schuifdeur aan de wand te hangen. Kies zelf jouw favoriete barndeur op basis van een dikkere houtsoort en hang het complete systeem eenvoudig aan de wand. Maak het interieur compleet met een Robuust Top schuifdeursysteem.

Schuifdeurbeslag tot maar liefst 4 meter
Barndeur.nl heeft schuifdeur rails in de volgende maten:

 • 150cm
 • 170cm
 • 183cm
 • 200cm
 • 220cm
 • 250cm – Wordt geleverd als 2x 125cm met een koppelstuk in het midden.
 • 300cm – Wordt geleverd als 2x 150cm met een koppelstuk in het midden.
 • 400cm – Wordt geleverd als 2x 200cm met een koppelstuk in het midden.

Wil je graag een 250cm of 300cm set uit 1 deel, neem dan even contact op.

We hebben dus zeker een passende oplossing voor uw situatie.

Softclose systeem
Om de schuifdeuren bij het openen of sluiten op subtiele wijze af te remmen is het softclose systeem ontworpen. Dit is een klein en opvallend zwart kastje dat direct achter de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Bij het openen of sluiten van de schuifdeur zal bij de laatste tien centimeter de deur automatisch afgeremd worden dankzij een palletje dat in het kastje schuift. Softclose is een optionele accessoire die te gebruiken is op al onze schuifdeursystemen, en wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zelf installeren is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding. Het softclose systeem is hier los verkrijgbaar.

Bestel het schuifdeursysteem in de juiste maat, direct op deze pagina. Of neem contact met ons op voor vragen over onze schuifdeuren en de juiste ophanging.

1 beoordeling voor Schuifdeur systeem Robuust Top

 1. Waardering 5 uit 5

  Andrew

  Heel tof deze! Voor op een stalen deur

Een beoordeling toevoegen