Schuifdeurbeslag Recht

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

159,00

Selecteer de gewenste lengte van de rail *
Selecteer de gewenste lengte van de rail

Softclose systeem *
Met een Softclose systeem sluit de schuifdeur de laatste 10cm langzaam

Handgreep voorkant *
Selecteer een hangreep voor de voorkant van je Barndeur

Handgreep Achterkant *
Selecteer een komgreep voor de achterkant van je Barndeur

Wilt u een 2e deur aan 1 rail hangen? Dat kan met ons 2e schuifdeur pakket!

Beschrijving

Een schuifdeur biedt vele mogelijkheden. Je bent bij de inrichting van een ruimte voorgoed verlost van een deur die steeds opent. Niet alleen wordt de beschikbare ruimte kleiner, je loopt ook het risico dat er iemand zich aan de andere zijde van de deur bevindt. Schuifdeuren kennen dit probleem niet. Maar bij veel schuifdeuren, met name solide en zware panelen, is openen en sluiten een probleem. Een zware schuifdeur moet op de juiste wijze worden bevestigd aan de muur of plafond, en uiteraard ook soepel schuiven.

Het Schuifdeur Railsysteem van Barndeur.nl biedt een uitstekende kwaliteit met een degelijke ophanging. Dit ophangsysteem voor de schuifdeur zorgt ervoor dat de deur eenvoudig te openen en sluiten is. Veel mensen maken gebruik van schuifdeuren in een woonruimte zoals een huiskamer, een slaapkamer of als scheiding tussen twee privé ruimtes. Daarbij is er behoefte aan zowel praktisch gebruik als een aantrekkelijke vormgeving. Daarnaast moeten deze schuifdeuren ook robuust zijn voor een lange levensduur.

Stalen Ophangsysteem Schuifdeur en Schuifdeurbeslag

Een schuifdeurbeslag uit staal is zeer solide en betrouwbaar, en kan met gemak intensief gebruik weerstaan. De degelijke constructie van een schuifdeurbeslag uit staal is de beste oplossing voor bijvoorbeeld een Boeren Schuifdeur Systeem of een Doe Het Zelf Schuifdeur. Het Railsysteem voor de Schuifdeur loopt soepel zonder enige frictie en is gemaakt voor zware en solide deuren. Daarnaast biedt dit type Schuifdeur Systeem een elegant en verfijnd uiterlijk. De klassieke uitstraling wordt gecombineerd met moderne materialen en een uiterst degelijke kwaliteit. Staal is een duurzaam materiaal dat staat voor jarenlang woon- en leefgenot.

Schuifdeurbeslag is geschikt voor alle deuren

Het ophangsysteem voor een schuifdeur is geschikt voor de meeste deuren. Mocht je niet zeker zijn of een schuifdeur te bevestigen is in een bepaalde ruimte of locatie kun je altijd even contact opnemen voor vrijblijvend advies. We helpen je graag de juiste oplossing te vinden voor jouw situatie.

Tips voor het beste Schuifdeurbeslag

Bij de keuze van een schuifdeurbeslag zijn er drie belangrijke aspecten om rekening mee te houden:
• Wat is het gewicht van de deur?
• Van welk materiaal is de deur gemaakt?
• Wordt het schuifdeursysteem binnen of buiten geplaatst?

Inhoud complete set Schuifdeurbeslag

Bij ons kun je een complete set schuifdeurbeslag kiezen. Deze volledige set van onderdelen voor de assemblage van schuifdeurbeslag bestaat uit:
• 2 rollende elementen uit roestvrij staal (met kogellagers)
• Stalen rails in verschillende afmetingen (andere afmeting nodig? Neem contact op)
• 2 verschuifbare stalen Stoppers
• afstandhouders voor de bovenkant van de deur
Vloergeleider voor schuifdeur
• montage schroeven voor zowel hout als betonnen muur inclusief pluggen

Hierbij zijn de hangrollers voorzien van wielen, die rollen door middel van kogellagers. Het glijden van grote deuren verloopt hierdoor gemakkelijk en als gebruiker heb je geen grote kracht nodig. Het voordeel van ons schuifdeurbeslag is dat deze een maximum gewicht kunnen dragen van 125 kg.

Schuifdeurbeslag tot maar liefst 4 meter
Barndeur.nl heeft schuifdeur rails in de volgende maten:

 • 150cm
 • 170cm
 • 183cm
 • 200cm
 • 220cm
 • 250cm – Wordt geleverd als 2x 125cm met een koppelstuk in het midden.
 • 300cm – Wordt geleverd als 2x 150cm met een koppelstuk in het midden.
 • 400cm – Wordt geleverd als 2x 200cm met een koppelstuk in het midden.

Wil je graag een 250cm of 300cm set uit 1 deel, neem dan even contact op.

Softclose systeem
Om de schuifdeuren bij het openen of sluiten op subtiele wijze af te remmen is het softclose systeem ontworpen. Dit is een klein en opvallend zwart kastje dat direct achter de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Bij het openen of sluiten van de schuifdeur zal bij de laatste tien centimeter de deur automatisch afgeremd worden dankzij een palletje dat in het kastje schuift. Softclose is een optionele accessoire die te gebruiken is op al onze schuifdeursystemen, en wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zelf installeren is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding. Het softclose systeem is hier los verkrijgbaar.

We hebben dus zeker een passende oplossing voor uw situatie.

Extra informatie

Lengte Rail

220CM, 300CM, 400CM

Soft close systeem

Met softclose systeem, Zonder softclose systeem

2 beoordelingen voor Schuifdeurbeslag Recht

 1. Waardering 5 uit 5

  Denise

  PRACHTIG <3 Ik ben echt een fan van jullie schuifdeurbeslag <3 Wij willen dit heel graag in onze loft monteren met een steigerhouten deur. We komen zeker nog terug als de woning klaar is!!

 2. Waardering 5 uit 5

  Saskia

  Mooi geworden, dubbele set in onze boerderij

Een beoordeling toevoegenAndere suggesties…