Schuifdeur beslag Roest

(1 klantbeoordeling)

190,00

Inhoud complete set Schuifdeurbeslag

Bij ons kun je een complete set schuifdeurbeslag kiezen. Deze volledige set van onderdelen voor de assemblage van schuifdeurbeslag bestaat uit:
• 2 rollende elementen uit roestvrij staal (met kogellagers)
• Stalen rails van 200cm
• 2 stalen rol stoppers
• afstandhouders voor de bovenkant van de deur
• Vloergeleider voor schuifdeur
• montage schroeven voor zowel hout als betonnen muur inclusief pluggen

Hierbij zijn de hangrollers voorzien van wielen, die rollen door middel van kogellagers. Het glijden van grote deuren verloopt hierdoor gemakkelijk en als gebruiker heb je geen grote kracht nodig. Het voordeel van ons schuifdeurbeslag is dat deze een maximum gewicht kunnen dragen van 125 kg.

 

Op voorraad

Beschrijving

Een boerenhouten schuifdeur is een parel aan elke wand. Dankzij de verschillende materiaalsoorten zoals steigerhouten planken of wagonplanken zijn er verschillende kleurstellingen die de natuurlijke kleur van hout op geheel eigen wijze tonen. Een schuifdeur wordt aan de wand gehangen met een schuifdeurbeslag. Ook dit systeem springt in het oog. De vormgeving van een schuifdeursysteem moet daarom aantrekkelijk zijn, geheel in lijn met de schuifdeur. De kleur moet aansluiten bij de deur en de rest van het interieur. Daarom is er naast een schuifdeurbeslag in het zwart en RVS staal nu ook een schuifdeurbeslag met roest kleur. Uiterlijk is slechts één aspect van een compleet schuifdeursysteem, draagkracht en duurzaamheid zijn ook van essentieel belang.

Wat is een schuifdeurbeslag?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een schuifdeur zul je een schuifdeurbeslag aan de wand moeten bevestigen om de deur aan op te hangen. Dat is in de meeste woningen mogelijk, bij zowel muren van beton als van hout. Deze pluggen worden in het set meegeleverd. De deur wordt vervolgens bevestigd aan stevige rollers, en gehangen aan een schuifdeurrails. Dit schuifdeurbeslag wordt geleverd met een stalen rails van 200cm. Om de rollers soepel te laten lopen worden er kogellagers gebruikt van een hoogwaardige kwaliteit staal. Dit geheel van elementen moet perfect op elkaar zijn afgestemd. De maximale belasting van dit schuifdeurbeslag bedraagt 125 kilogram.

Schuifdeurbeslag met roest kleur

Een goed functionerend schuifdeurbeslag heeft een maximale draagkracht met een minimale frictie. Daarom wordt hoogwaardige kwaliteit staal gebruikt uit RVS staal met eventueel een poedercoating. Roest is geen optie. Omdat roestbruin wel perfect aansluit bij de stijl van een boerenhouten schuifdeur is dit schuifdeurbeslag ook leverbaar in een prachtige roestkleur. Wanneer je een landelijke en rustieke stijl wilt creëren is een schuifdeurbeslag met roestkleur een perfecte manier om dat te bewerkstelligen.

Extra informatie

Gewicht 8 kg

1 beoordeling voor Schuifdeur beslag Roest

  1. Samantha

    Geweldige kleur!

Een beoordeling toevoegen