Schuifdeur systeem Recht Design

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

179,00342,00

De volledige set van onderdelen:

– 2 Gelagerde stalen hangers
– Stalen rails in de gewenste afmeting
– 2 Stalen deurstoppers
– Afstandhouders voor op de deur
– Schroef/plug voor hout én beton
– 1x Schuifdeur vloergeleider

 

Maak een keuze:
150CM
170CM
183CM
200CM
220CM
250CM
300CM
400CM
Maak een keuze:
Met softclose systeem
Zonder softclose systeem

Beschrijving

Wanneer je kiest voor een bepaald schuifdeursysteem zul je niet alleen rekening houden met het uiterlijk, de kwaliteit speelt ook een belangrijke rol. Design en duurzaamheid komen samen bij dit Schuifdeursysteem met Recht Design, in een strak jasje. Zowel de beugels als de rollers hebben rechte lijnen, dit draagt bij aan de moderne look van dit complete systeem. Ondanks het hoge draagvermogen weet het ontwerp toch een bepaalde elegantie uit te stralen.

Zoals je gewend bent van het Barndeur.nl schuifdeurbeslag is er in de ontwerpfase van het Schuifdeursysteem met Recht Design weer goed nagedacht over een gebruiksvriendelijke montage. Met de meegeleverde schroeven kan het houten paneel snel aan de wandbeugels worden bevestigd, vervolgens kan de schuifdeurrails eenvoudig aan de wand worden gehangen. Wanneer je de schuifdeur met beugels op de beugels plaatst zul je direct ervaren hoe soepel het systeem functioneert.
Alle onderdelen die nodig zijn om het Schuifdeursysteem met Recht Design aan de wand te bevestigen worden meegeleverd. In het pakket zul je schroeven vinden die geschikt zijn voor zowel een gipswand als een hout constructie. De combinatie van een houten schuifdeur en dit systeem van Barndeur.nl zal elke ruimte een compleet nieuw aanzicht geven. De strakke lijnen zorgen ervoor dat het Schuifdeursysteem met Recht Design in vrijwel elk interieur tot zijn recht zal komen.

Schuifdeurbeslag tot maar liefst 4 meter
Barndeur.nl heeft schuifdeur rails in de volgende maten:

 • 150cm
 • 170cm
 • 183cm
 • 200cm
 • 220cm
 • 250cm – Wordt geleverd als 2x 125cm met een koppelstuk in het midden.
 • 300cm – Wordt geleverd als 2x 150cm met een koppelstuk in het midden.
 • 400cm – Wordt geleverd als 2x 200cm met een koppelstuk in het midden.

Wil je graag een 250cm of 300cm set uit 1 deel, neem dan even contact op.

We hebben dus zeker een passende oplossing voor uw situatie.

Softclose systeem
Om de schuifdeuren bij het openen of sluiten op subtiele wijze af te remmen is het softclose systeem ontworpen. Dit is een klein en opvallend zwart kastje dat direct achter de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Bij het openen of sluiten van de schuifdeur zal bij de laatste tien centimeter de deur automatisch afgeremd worden dankzij een palletje dat in het kastje schuift. Softclose is een optionele accessoire die te gebruiken is op al onze schuifdeursystemen, en wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zelf installeren is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding. Het softclose systeem is hier los verkrijgbaar.

Bestel het schuifdeursysteem in de juiste maat, direct op deze pagina. Of neem contact met ons op voor vragen over onze schuifdeuren en de juiste ophanging.

Extra informatie

Lengte Rail

220CM, 300CM, 400CM

Soft close systeem

Met softclose systeem, Zonder softclose systeem

1 beoordeling voor Schuifdeur systeem Recht Design

 1. Waardering 5 uit 5

  Daan

  Nog niet eerder gezien, zou deze heel graag willen

Een beoordeling toevoegen