Schuifdeur systeem Top Design

179,00342,00

De volledige set van onderdelen:

– 2 Gelagerde stalen hangers
– Stalen rails in de gewenste afmeting
– 2 Stalen deurstoppers
– Afstandhouders voor op de deur
– Schroef/plug voor hout én beton
– 1x Schuifdeur vloergeleider

 

Maak een keuze:
150CM
170CM
183CM
200CM
220CM
250CM
300CM
400CM
Maak een keuze:
Met softclose systeem
Zonder softclose systeem

Beschrijving

Bij de keuze van het juiste schuifdeursysteem moet je letten op twee belangrijke zaken; kwaliteit en design. Beide aspecten moeten in balans zijn met elkaar, dat is zeker het geval met het Top Design schuifdeurbeslag van Barndeur.nl. De fraaie stalen rollers vallen direct op, een ander bijzonder aspect aan dit ontwerp is de bevestiging aan de bovenzijde. Daarmee is het mogelijk een barndeur te bevestigen die dikker is dan normaal, met een gewicht tot maximaal 125 KG.

Terwijl normale schuifdeuren doorgaans worden bevestigd aan de lange zijde van de barndeur zijn bij dit Top Design de beugels dusdanig geplaatst dat de schroeven aan de bovenzijde bevestigd worden. Dit zorgt voor een optimale gewichtsdistributie van de zware deur, hiermee is het mogelijk een zware deur toch eenvoudig te openen en te sluiten. Het is wonderbaarlijk dat het schuifdeursysteem die elegante look heeft weten te behouden.

Er is slechts een lichte aanraking nodig om de solide schuifdeur te openen dankzij de duurzame materialen die toegepast worden in het Top Design schuifdeursysteem van Barndeur.nl. Dit ontwerp bewijst dat hoogwaardige kwaliteit wel degelijk samen kan gaan met een stijlvol ontwerp, ook voor een barrndeur die dikker is dan normaal.

Schuifdeurbeslag tot maar liefst 4 meter
Barndeur.nl heeft schuifdeur rails in de volgende maten:

  • 150cm
  • 170cm
  • 183cm
  • 200cm
  • 220cm
  • 250cm – Wordt geleverd als 2x 125cm met een koppelstuk in het midden.
  • 300cm – Wordt geleverd als 2x 150cm met een koppelstuk in het midden.
  • 400cm – Wordt geleverd als 2x 200cm met een koppelstuk in het midden.

Wil je graag een 250cm of 300cm set uit 1 deel, neem dan even contact op.

We hebben dus zeker een passende oplossing voor uw situatie.

Softclose systeem
Om de schuifdeuren bij het openen of sluiten op subtiele wijze af te remmen is het softclose systeem ontworpen. Dit is een klein en opvallend zwart kastje dat direct achter de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Bij het openen of sluiten van de schuifdeur zal bij de laatste tien centimeter de deur automatisch afgeremd worden dankzij een palletje dat in het kastje schuift. Softclose is een optionele accessoire die te gebruiken is op al onze schuifdeursystemen, en wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zelf installeren is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding. Het softclose systeem is hier los verkrijgbaar.

Bestel het schuifdeursysteem in de juiste maat, direct op deze pagina. Of neem contact met ons op voor vragen over onze schuifdeuren en de juiste ophanging.

Extra informatie

Lengte Rail

150CM, 170CM, 183CM, 200CM, 220CM, 300CM, 400CM

Soft close systeem

Met softclose systeem, Zonder softclose systeem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuifdeur systeem Top Design” te beoordelen