Softclose systeem

(1 klantbeoordeling)

29,95

Een schuifdeur van Barndeur.nl is naast het uiterlijk ontworpen voor gebruiksgemak en comfort. De zware, solide schuifdeuren openen zeer soepel dankzij de stalen schuifdeurrails met rollers die volgens een uitgekiend ontwerp vervaardigd worden. De schuifdeur zal tot de laatste centimeter zonder frictie openen of sluiten, elke keer opnieuw. Soms is er vraag naar een schuifdeursysteem dat bij openen of sluiten kan afremmen, voor deze doelgroep is het softclose systeem ontworpen.

Beschrijving

Schuifdeuren in beweging

De sleutel tot de werking van een schuifdeur is het schuifdeurrailsysteem. Dit is een combinatie van stalen schuifdeurrails en rollers die dankzij de hoogwaardige kogellagers steeds opnieuw soepel lopen. Ook met een zware schuifdeur van solide hout. De soepele werking maakt het openen of sluiten van een Barndeur.nl schuifdeur zeer eenvoudig, het kost geen kracht en moeite. Het is wel van belang de schuifdeur af te remmen bij het openen of sluiten. Met het softclose systeem gaat dat voortaan automatisch.

Softclose systeem maakt het makkelijker

Het softclose systeem is een klein, zwart kastje dat direct op de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Wanneer de deur wordt geopend of gesloten zal bij de laatste tien centimeter een palletje ingedrukt worden, dit proces remt de schuifdeur langzaam af. Op deze wijze zal de schuifdeur langzaam tot stilstand komen. Altijd de beste kwaliteit

Het softclose systeem is net als de gehele lijn Barndeur.nl producten een sterk staaltje design. Het ontwerp is eenvoudig doch doeltreffend, valt niet op en heeft een grote impact op de werking van de schuifdeur. Omdat het afremmen niet in alle gevallen de meest voor de hand liggende optie is wordt softclose aangeboden als optionele accessoire. De installatie is zeer eenvoudig, het softclose systeem werkt op alle schuifdeurrailsystemen van Barndeur.nl. Neem bij vragen over dit product gerust even contact met ons op voor meer informatie.

1 beoordeling voor Softclose systeem

  1. Rob

    Handig!

Een beoordeling toevoegen